responsive-wordpress-theme-design

طراحی قالب وردپرس ریسپانسیو

سایت واکنش گرا یا سایت ریسپانسیو (responsive) سایتی است که با ابعاد و رزولوشن دستگاههای مختلف سازگاری دارد و کاربران بدون توجه به اینکه صفحه نمایش دستگاهشان کوچک باشد (مثل اکثر گوشی های هوشمند موبایل) یا نمایشگری متوسط(مثل لپ تاپ و تبلت)  و یا نمایشگرهای بزرگ (کامپیوترهای رومیزی و ال سی دی های بزرگ)داشته باشند، میتوانند به راحتی سایت را بررسی کنند و دیگر نیازی نیست اندازه صفحه را تغییر دهند که سایت به صورت کامل دیده شود.
امروزه کاربران از نمایشگرهای مختلف در ابعاد بزرگ و کوچک برای دستیابی به صفحات اینترنت استفاده میکنند. بنابراین سایتی میتواند در فضای وب موفق باشد که بتواند به همه کاربران مراجعه کننده به سایت خدمات مناسب ارائه دهد و نمایش سایت به صورت کامل باشد .
حدود 50 درصد از کاربران از موبایل و تبلت برای مشاهده سایت ها استفاده میکنند و در صورتی که قالب سایت شما نمایش درستی در موبایل و تبلت نداشته باشد کاربران بسیاری را از دست خواهید داد. زیرا این دسته از کاربران پس از ورود به سایت شما در صورتی که نتوانند مطالب سایت شما را به راحتی مطالعه نمایند ممکن است سایت شما را بلافاصله ترک کنند و وارد سایت دیگری شوند که به درستی در دستگاه آنان نمایش داده شود. با توجه به مورد مطرح شده وجود سایت ریسپانسیو(واکنش گرا) برای سایت ها امری لازم و ضروری میباشد.
کلیه وب سایت هایی که در طراح وردپرس طراحی میشود، کاملا ریسپانسیو هستند و با تمامی نمایشگرهایی که میتوان سایت را مشاهده کرد، سازگاری دارند.

مزایای سایت های ریسپانسیو:

  • سازگاری با همه سایزهای نمایشگرهای مختلف مانند موبایل، تبلت و لپ تاپ و . . .
  • نمایش مناسب سایت در طیف وسیعی از مرورگر های جدید و قدیمی
  • انعطاف پذیری بالا و کارآمد
  • مقرون به صرفه بودن (به نسبت طراحی سایت با نسخه موبایل)
  • رتبه بهتر و بالاتر در گوگل
  • افزایش قدرت سئو سایت(به دلیل پوشش همه کاربران)
  • افزایش بازدیدکنندگان سایت
  • محبوبیت بیشتر در بین موتور های جستجو

تفاوت سایت های ریسپانسیو و نسخه موبایل سایت:

گوگل طراحی ریسپانسیو(واکنش گرا) را برای طراحی وب سایت پیشنهاد میدهد.
سایت های ریسپانسیو دارای URL و HTML یکسان هستند و این قابلیت را دارند که روی تمامی دستگاه ها(با سایزهای مختلف صفحه نمایش) به درستی نمایش داده شوند و کار کنند.

این موضوع باعث میشود که گوگل بتواند راحت تر و بهینه تر محتوای سایت رو نشانه گذاری کند.
ولی وقتی که برای موبایل سایتی جداگانه طراحی و منتشر کنیم، URL و HTML سایت مخصوص موبایل با  سایت طراحی شده برای کامپبوتر متفاوت است. به همین دلیل گوگل برای نسخه های مختلف یک وب سایت چندین بار سازمان دهی و نشانه گذاری اطلاعات را انجام میدهد. این موضوع تأثیرات منفی در روند رتبه بندی گوگل دارد.

یکی از دلایل دیگری که گوگل طراحی ریسپانسیو وب سایت را پیشنهاد میکند این است که تمامی محتویات روی یک وب سایت و یک URL قرار میگیرند و این موضوع باعث میشود که کاربران راحت تر با سایت ارتباط برقرار کنند و سایت را به اشتراک بگذارند.
به طور مثال حالتی را در نظر بگیرید که شما یک مطلبی را از روی یک سایت طراحی شده برای موبایل در فیس بوک با کسی به اشتراک می گذارید.

حال اگر طرف دیگر با کامپیوتر فیس بوکش را چک کند، مطلب به اشتراک گذاشته شده با همان فرمت طراحی شده برای موبایل بارگذاری میشود که این مسئله اصلاً کاربر پسند نیست.
امروزه تجربه کاربری  (User Experience) یک فاکتور خیلی مهم در رتبه بندی سایت شما در گوگل میباشد و به همین دلیل طراحی ریسپانسیو وب سایت روی سئو تأثیر مثبت دارد.

چرا باید یک وب سایت ریسپانسیو (responsive) داشته باشم؟

با توجه به رشد پرشتاب گوشی های هوشمند و تبلت ها، درصد زیادی از وبگردی های با این وسایل صورت می گیرد و این مقدار با سرعت سرسام آوری رو به افزایش است! اگر وبسایت شما ریسپانسیو نباشد احتمالا و به مرور زمان، این بخش از بازدیدکنندگان را از دست خواهید داد! پس بهتر است هرچه سریعتر وبسایت های خود را به این سمت برده و یا اگر می خواهید وبسایت جدیدی راه اندازی کنید حتما از این تکنولوژی در آن بهره ببرید!

همچنین تجربه نشان داده که موتورهای جستجو خصوصا گوگل عاشق تکنیک های جدید هستند و به شکل کاملا گزینشی برای وب سایت های با طراحی ریسپانسیو اولویت قائل می شوند.

و در آخر اگر طراحی وب سایت شما ریسپانسیو نیست یعنی شما گاهی در دسترس نیستید!

و کلام پایانی اگر می خواهید قالب وب سایت خود را چک نمایید (سایت ریسپانسیو یا واکنشگرا چیست؟!) می توانید از ابزار تست ریسپانسیو طراح وردپرس استفاده نمایید.

مشاوره رایگان طراحی سایت

برای ثبت سفارش طراحی قالب وردپرس ریسپانسیو (واکنشگرا) اینجا کلیک نمایید.

برای مشاوره رایگان سفارش طراحی قالب وردپرس ( قالب واکنش گرا ) اینجا کلیک نمایید.

برای تماس با طراح وردپرس اینجا کلیک نمایید