بهینه سازی سرعت سایت وردپرسی

بهینه سازی سرعت سایت وردپرسی

بهینه سازی سرعت سایت های وردپرس بهینه سازی وردپرس خدمات بهینه سازی سرعت سایت وردپرسی بهینه سازی سرعت سایت وردپرسی آموزش بهینه سازی سرعت سایت وردپرسی بهینه سازی وردپرس خدمات بهینه سازی سرعت سایت وردپرسی

از کجا شروع کنیم

اولین قدم برای بهینه سازی سایت بررسی زمان لود فعلی سایت میباشد. بدین منظور سایتهای بسیار زیادی وجود دارد که میتوانید با وارد کردن آدرس سایت خود حجم سایت خود را مشاهده و چک کنید زمان لود شدن سایت شما بر روی مرورگرهای مختلف چند ثانیه میباشد؟

یکی از پرکاربردترین سایت ها که در این زمینه میتوانید با دید یک مرجع به آن نگاه کنید Gtmetrix میباشد. شما میتوانید در اولین قدم سایت خود را در این سایت بررسی کنید و زمان لود شدن سایت خود را  چک کنید . همچنین بررسی کنید که چه تصاویر و مواردی نیاز به بهینه سازی دارد و در ادامه آنها را بهینه سازی کنید. برای این منظور پیشنهاد میگردد مقاله منتشر شده در موردGtmetrix و بهینه سازی را مطالعه کنید.

دلایل کاهش سرعت سایت خود را کشف کنید

همانطوری که در قدم اول راهنمایی شد سعی کنید دلایلی که باعث میگردد سایت شما دیر لود کردد را کشف کنید. بسیاری از مواردی که باعث لود دیر سایت شما میگردد را میتوایند در Gtmetrix کشف کنید. از جمله مهمترین آنها هاست نامناسب میباشد که میتواند سرعت سایت شما را به شدت کاهش دهد. هاست های وردپرس که بهینه سازی شده برای سایتهای وردپرسی میباشد، تاثیر بسیار زیادی در لود سریع سایت شما دارد. آنها را دست کم نگیرید. کانفیگ هایی که در هاست ویژه وردپرس انجام میگیرد باعث میشود که شتاب بیشتری نسبت به سایر هاست ها در اجرای درخواست ها داشته باشند. همچنین سیستم کش نیز در این نوع هاست با توجه به خود سیستم و هسته وردپرس بهینه سازی شده است که سرعت لود سایت را به صورت چشم گیری افزایش میدهد. حتی در برخی موارد کانفیگ های این نوع هاست ها به اندازی مناسب میباشد که سیستم های کش خود وردپرس نیز نیاز به تنظیم و کانفیگ اضافی نخواهد داشت و سرعت باور نکردنی برای سایت وردپرسی شما خواهد داشت. همچنین پلاگین و قالب های نا متناسب نیز باعث میشود سرعت سایت شما به سرعت وحشتناکی کند گردد.

در بسیاری مواقع تنظیمات نا صحیح وردپرس باعث میگردد که سایت شما با سرعت پایینتری لود شود. به عنوان مثال هنگامی که صفحات سایت شما کش نشود سرعت لود سایت شما بسیار کند خواهد بود.

آدرس ها ، ریسورس ها و پلاگین های خارجی نیز یکی از عوامل اصلی کند شدن سایت میباشد. به عنوان مثال شما یک کد جاوا اسکریپت استفاده کرده اید که به هنگام باز شدن سایت شما از منبع دیگری مطالب و یا تصاویری لود میکند. در صورتی که هاست و یا آدرس فوق کند باشد و پاسخ مناسبی با درخواست کاربران سایت شما ندهد، باعث می شود سایت وردپرسی شما با سرعت کمتری لود گردد.

همانطوری که گفته شد پلاگین های نامناسب، یکی از اصلی ترین علت هایی میباشد که میتواند سرعت سایت شما را بسیار کندتر کند. قبل از استفاده از یک پلاگین حتما نظرات سایر کاربران را بررسی کنید و زمان لود سایت خود را قبل و بعد از نصب پلاگین همیشه بررسی کنید.

استفاده از پلاگین های کش

احتمالا شما هم از نحوه پردازش صفحات پویا و استاتیک اطلاع دارید. صفحات پویا به صفحاتی گفته میشود که هنگام درخواست توسط وب سرور یکبار کامپایل و نتیجه آن برای کاربر نمایش داده میشود مانند تمامی صفحات سایتهای وردپرسی . همچنین صفحات استاتیک نیز به صفحاتی گفته میشود که نیازی به پردازش و کامپایل ندارند مانند صفحات HTML. اجرای صفحات استاتیک به دلیل عدم انجام پردازش روی آنها با سرعت بسیار بالایی انجام میگیرد نسبت به صفحات داینامیک که نیازمند انجام پردازش روی آنها میباشید.

بنابرین لازم هست که از سیستم های کش خود وردپرس استفاده کنید تا تمامی صفحات سایت شما بصورت استاتیک کش گردد. به عنوان مثال میتوانید از W3Total Cache و یا WP Super Cache ( آموزش آن در سایت منتشر شده است) برای وردپرس که بصورت رایگان نیز قابل استفاده میباشد، استفاده کنید. با استفاده از این پلاگین تمامی قسمت های سایت شما بصورت استاتیک بر روی دیسک کش شده و هنگام فرخوانی صفحات، زمانی برای پردازش آنها تلف نمیگردد و بیشتر از 2-5 برابر سرعت سایت وردپرسی شما را افزایش میدهد.

در قدم اول توضیح داده شد که شما بایستی سرعت لود سایت وردپرسی خود را با استفاده از ابزارهای موجود بررسی کنید. بعد از بررسی سایت خود درGtmetrix یا سایر ابزار های موجود متوجه خواهید شد که بسیاری از تصاویر سایت شما متناسب با سایت نیست و سایز آنها بسیار بزرگتر از سایزی میباشد که بدان نیاز دارید. سایز نامناسب باعث میگردد که اولا حجم تصویر فوق روی هاست شما بیشتر باشد و در ثانی زمان بیشتری برای لود سایت شما نیاز خواهد بود.

بنابراین لازم هست که تصاویر سایت خود را با استفاده از پلاگین های موجود بهینه سازی کنید تا هم سایز کلی سایت شما کاهش یابد و هم زمان لود سایت شما بسیار سریعتر گردد. بدین منظور بهتر هست به این مطلب هم توجه کنید که اگر تصاویری که در سایت خود استفاده میکنید بصورت یک تصویر کامل میباشد(به عنوان مثال یک تصویر با بک گراند) بهتر است با فرمت JPG و کیفیت مدیوم و یا High آنها را ذخیره و استفاده کنید. در صورتی که تصاویر مورد استفاده بصورت Transparent یا شفاف میباشد بهتر هست از فرمت تصاویر PNG استفاده کنید.

بهینه سازی و افزایش سرعت سایت های وردپرس به صورت حرفه ای