بهینه سازی دیتابیس وردپرس

بهینه سازی دیتابیس وردپرس

در این مقاله در سایت طراح وردپرس تصمیم داریم با معرفی افزونه wp-sweep بهتون بگیم که چطور می تونیم داده های اضافه و بی کاربرد پایگاه داده رو پاک کنیم و پایگاه داده رو بهینه کنیم.

نصب افزونه wp-sweep

برای نصب افزونه wp brush از ۲روش می توانیم استفاده کنیم:

  • دانلود مستقیم از مخرن وردپرس و remove کردن و کپی کردن فولدر افزونه در مسیر wp-content-plugins
    برای دانلود کلیک کنید
  • وارد پنل مدیریت سایت شوید، به قسمت افزونه ها – افزودن افزونه بروید. نام افزونه را در قسمت جستجو زده و افزونه را نصب و فعال کنید.

بهینه سازی دیتابیس وردپرس :

سپس بعد از فعال سازی افزونه wp brush برای شروع بهینه سازی پایگاه داده در وردپرس به قسمت ابزار ها – brush بروید. در این صفحه شما می توانید عملیات بهینه سازی پایگاه داده در وردپرس را انجام دهید. هر کدام از بخش های این صفحه در ادامه توضیح داده شده است.

Post Sweep

در این قسمت شما جدولی شبیه به این دارید:

گزینه revsions یا رونوشت ها : در وردپرس امکانی هست که در هر زمان مشخصی مثلا هر ۳۰ ثانیه از نوشته در حال تایپ و آماده سازی شما backup تهیه می شود که شما متوجه نمیشید و می توانید این رونوشت ها را از قسمت تنظیمات صفحه و فعال کردن گزینه رونوشت ها ببینید. اساسا این رونوشت ها چندان کاربری ندارند پس بهتره برای بهینه سازی پایگاه داده در وردپرس این رونوشت ها را brush یا جارو کنیم و پک کنیم.

گزینه auto drafts : در وردپرس همچنین امکان تهیه پیشنویس از برگه یا نوشته به صورت خودکار وجود دارد که بعضا ممکنه بعد از اتمام صفحات شما نیازی به آنها نداشته باشید پس برای بهینه سازی پایگاه داده در وردپرس این پیشنویس ها را هم جارو می کنیم.

گزینه Deleted Posts : در این قسمت هم تمامی مطالبی که در زباله دان وجود دارند لیست شده اند که به آنها نیازی ندارید و گاهی ممکن است فراموش کنید زباله دان وردپرس رو پاک کنید پس با این گزینه می توانید اقدام و پاک سازی و بهینه سازی پایگاه داده در وردپرس کنید.

گزینه Orphaned Post Meta : این قسمت بیانگر متاباکس ها یا post meta های نا مشخص هستش که ممکنه در پوسته قبلی سایت شما متا هایی وجود داشته و حالا با تغییر پوسته آن متاها وجود ندارد. درسته که شما دیگه اون متا هارو جایی نمی بینید اما در پایگاه داده وجود دارند و برای بهینه سازی پایگاه داده در وردپرس بهتره که این قسمت رو هم brush کنید.

گزینه Duplicated Post Meta : این قسمت هم برای پاکسازی متاباکس ها یا post meta های تکراری است که ممکن است مفید هم نباشند و بیهوده فضایی در پایگاه داده اشغال می کنند.

گزینه oEmbed Caches In Post Meta : این قسمت هم برای پاک کردن کش تگ های hide می باشد. تگ های hide در واقع برای قرار دادن ویدئو از منابعی همچون اپارات، یو تیوب و …. هستند.

 

Comment Sweep

در اینجا هم جدلوی شبیه به عکس زیر دارید:

توضیحات هر کدام از این قسمت ها به شرح زیر است:

گزینه Unapproved Comments : این قسمت مرتبط با دیدگاه های تائید نشده است، بدین صورت که اگر نمیخواهید به کامنت ها پاسخ بدهید در اینجا می توانید با زدن دکمه brush همه آنها را حذف کنید.

گزینه Spammed Comments : این قیمت مرتبط با دیدگاه های اسپم شده می باشد ( یا همان جفنگ! ). با زدن دکمه brush می توانید این دیدگاه ها را در جهت بهینه سازی پایگاه داده در وردپرس پاکسازی کنید.

سایز گزینه ها هم هماهنند توضیحات قسمت Post Sweep عمل می کند.

User Sweep

در این قسمت می توانیم متاهای نامشخص و یا تکراری کاربران را پاکسازی کنیم.

Term Sweep

در این قسمت جدولی شبیه زیر می بینید:

قسمت های Orphaned Term Meta و Duplicated Term Meta عملکردی شبیه به قسمت های قبل را دارند.

گزینه Orphaned Term Relationship : منظور از ارتباطات نامشخص دسته بندی ها این است که ممکن است شما دسته ای زیردسته دیگری قرار بدهید گاهی ممکن است این ارتباطات نامشخص یا غلط باشند در نتیجه برای بهینه سازی پایگاه داده وردپرس می توانید این قسمت را brush کنید.

گزینه Unused Terms : همانطور که از نامش پیداش می توانید دسته بندی هایی را که نیازی به آنها نداریم و بلااستفاده هستند را جارو کنیم و از پایگاه داده حذف کنیم.

Option Sweep

در این قسمت تنها یک گزینه به نام Transient Options یا تنظیمات ناپایدار داریم. بدین معنی که اگر شما پلاگین هایی که در تنظیمات وردپرس دخالت دارند از قبل پلاگین های سئو، امینیت و …. نصب کرده اید، ممکن است این پلاگین ها فایل های غیرضروری یا کدها و یا متاهای غیر قابل استفاده و یا …. رو به پایگاه داده اضافه کنند پس به منظور بهینه سازی پایگاه داده در وردپرس میتوانیم این قسمت را هم brush کنیم.

Database Sweep

این قسمت به صورت مستقیم با پایگاه داده کار دارد و تنها یک گزینه به نام Optimize Tables به معنی بهینه سازی جداول دارد که شما با کلید بر روی دکمه brush اقدام به بهینه سازی جداول وردپرس و پاک کردن فایل های غیرضروری می کنید.

همچنین با کلیک بر روی دکمه brush all  می توانید تمامی این بهینه سازی ها را یکجا انجام دهید

مقاله امروز طراح وردپرس درباره بهینه سازی دیتابیس وردپرس به پایان رسید.

موفق باشید

چنانچه وب سایت وردپرسی شما نیاز به بهینه سازی دارد طراح وردپرس در این زمینه می تواند خدمات حرفه ای ارایه دهد جهت بررسی سایت وردپرس اینجا کلیک کنید.

چنانچه نیاز به طراحی قالب وردپرس و یا طراحی پوسته وردپرس نیاز دارید هم اکنون اقدام نمایید.

order

طراحی قالب وردپرس

طراحی و کدنویسی انواع قالب وردپرس

تبدیل PSD به وردپرس

تبدیل psd به قالب استاندارد وردپرس

تبدیل Psd به Html

تبدیل انواع فایل Psd به فایل Html

طراحی قالب فروشگاهی

طراحی و راه اندازی فروشگاه اینترنتی

seo و بهینه سازی قالب

SEO و بهینه سازی سایت